25 Mart 2012 Pazar

MJX Mini Cooper S (Electro World'de satılan kumandalı arabalardan)



MJX'in model arabalarını pek çok mağazada görmüş olabilirsiniz. Özellikle de Electro World ve Migros'larda oyuncak reyonlarında sıra sıra diziliyorlar MJX marka kumandalı arabalar. Doğrusu çok da şık gözüküyorlar. Bu arabalardan birini, kırmızı bir Mini Cooper S modelini Migros'tan 45 TL'ye alıp denedim. Doğrusu kırmızısını bulabilmek için oldukça uğraşmam gerekti. Değişik renkleri bulunuyor ama kırmızısı az bulunuyor, talep çok herhalde.

MJX Mini Cooper S kumandalı arabayı kullanmaya kıyamayabilirsiniz. Dikkatli bakınca ufak tefek boya hataları gözükse de genel olarak çok şık duruyor. Pek çok toygrade kumandalı araba gibi gövdesi plastik, ancak adi bir görünüşü yok.



Peki bir kumandalı araba olarak performans nasıl? Şöyle söyleyelim, son derece eğlenceli. Elbette bir oyuncak araba olarak. Ev içinde ve dışında kullanmak mümkün. Ev içinde halı üzerinde de gidebiliyor, ancak toz topluyor. Dışarıda da elbette düz ve kuru bir zemine ihtiyacınız var. MJX Mini Cooper S sıkıcı olmayacak kadar hızlı, dönüşleri de gayet rahat. Farları yanıp sönebiliyor. Kutudan şarj aleti ve şarjlı pili de çıkıyor. Şu ana kadar gördüğüm tek olumsuzluk, aynalarında oldu. Silikon olmadığı için birkaç çarpma sonrası aynalarından biri kırıldı.

MJX Mini Cooper S ve benzeri marka uzaktan kumandalı araçlar ben aldığım sırada Migros'ta 45 TL, Electro World'de 49 TL idi. Ancak internet üzerinden aynı aracı 69 TL'ye satanlara da rastlamak mümkün. Migros da MJX araçların fiyatı 75 TL'ye kadar yükseltmiş sanırım. Yani aynı arabaya gereğinden fazla ödemeyin derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...