17 Mart 2012 Cumartesi

New Bright'ın en sıkıcı arabası bu olsa gerek



New Bright oyuncak uzaktan kumandalı arabalar üreten bir firma. Çeşitli oyuncak dükkanlarında New Bright'ın araçlarını görebilirsiniz. Ürettikleri araçlar dış güzellik açısından dikkat çekici. Lisanslı araçlar da üretiyorlar. Elbette profesyonellere yönelik araçlar değil bunlar. Daha çok hoş vakit geçirmek isteyen çocuklara ve kumandalı araç dünyasına giriş yapmak isteyenlere yönelik olduğu söylenebilir.

Ancak fotoğrafta gördüğünüz New Bright Mud Slinger serisi ne çocuklara göre, ne giriş seviyesi. Ürün sadece güzel gözüküyor, o kadar. Talep ettikleri paraya kesinlikle değmiyor. Uzaktan kumandalı bir araç olarak son derece sıkıcı. Zor dönüyor. Yavaş gidiyor. Görünüşünün aksine, off-road gitmekte son derece zorlanıyor.

Bu aracı illa ki alacaksanız, kumandasını kenara bırakın, çocuğunuz eliyle oynasın. Ama benim tavsiyem, illa ki New Bright olacaksa Land Rover ya da Jeep modelini almanız yönünde.

Çocuklar için almıyorsanız, New Bright araçlardan iki tane alacağınıza bir tane doğru düzgün kumandalı giriş seviyesi RC araç da alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...