2 Mart 2013 Cumartesi

RC araçlarla ilgili takip edilesi YouTube kanalları

Kumandalı araçların dünyası ile ilgili kaliteli içerik bulmak kolay değil, özellikle de video formatında. Ancak, İngilizce biliyorsanız tavsiye edebileceğim birkaç YouTube kanalı var.

Öncelikle UltimateRCNetwork kanalını mutlaka takip etmenizi tavsiye ederim. URC'nin sahibi Jang bu konuda bir numara denilebilir. Hem onlarca aracı inceliyor, hem de bunu TV şovu tadında yapıyor. Son derece eğlenceli videolar hazırlıyor. Jang'in RC ile ilgili başka YouTube kanalları da var aslında. Oyuncak sınıfı araçlarla ilgileniyorsanız özellikle de RCMania'yı tavsiye ederim.



Bir diğer kaynak da djmedic2008'in RC Adventures kanalı. Burada da incelemelerden çok RC araçlarla nasıl keyif alınabileceğini görüyoruz :)

Bunların dışında bir de Squirrelod var takip edilebilecek. Aslında RC araçlar üzerine başka kanallar da var ama en kaliteli ve izlenebilir olanları bunlar. Diğerleri daha çok videoların arka planına gürültülü müzikler koyup pahalı RC araçları sağda solda zıplatmakla ilgileniyor.

Model Araba Delisi'nin de YouTube kanalı var ama, şimdilik pek bir şey yok içerisinde :). Zamanla dolacak inşallah: http://www.youtube.com/user/ModelArabaDelisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...