8 Aralık 2012 Cumartesi

XQ Toys Lamborghini Gallardo Superleggera kumandalı oyuncak araba



XQ Toys Lamborghini Superleggera modeli kumandalı oyuncak araba hoş tasarımı ve düşük fiyatı ile dikkatimi çekti. ElectroWorld'de fiyatı 39 TL, ama Real marketlerinde 29 TL'ye bulunabilir (Aman fazlasını vermeyin!) Audi, Ferrari gibi başka modeller de var aynı seride. Dışı güzel görünüyor, peki ya performansı? Bakalım.



Aracın çocuklar açısından avantajı kumandasının onların ellerine uyacak kadar küçük olması. Ayrıca aracın üzerinde de anten yok. Ancak kumandanın anteni metal. Yani kırılmaya ya da batmaya müsait. Ayrıca kutudan pil çıkmıyor. Aracın kendisi için dört adet kalem pile, kumanda için ise bir adet 9 volt pile ihtiyaç var. Bir de, aracın üzerindeki farlar ve stop lambaları güzel gözüküyor ama yanmıyorlar.



Elbette 29 TL'ye satılan bir RC arabadan pek bir performans beklememek gerekiyor. Ama bu araç kumandalı olmasa da olurmuş, zira motoru pek güçlü değil. Görünüşü için alıp bir kenara koyabilirsiniz. Ya da çocuğunuz eliyle oynayabilir. Ama eğlenceli bir "kumandalı" araba arıyorsanız başka modellere bakmalısınız. Ben kutusuna geri koyup birine hediye etmeyi düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...